Conor McGregor nuk do të kthehet më në MMA?

Conor McGregor nuk do të kthehet më në MMA?

Conor McGregor nuk do të kthehet më të luftojë për MMA – pasi ai po fiton para me whiskey-n e tij, më shumë se e gjithë liga MMA.

Indipendent, raporton se Conor McGregor, është duke fituar para të majme, nga shitjet e pijës së tij Proper No. Twelve. Ai së fundi kanë bërë një marrveshje me kompanin Mexican Tequila(Tequlia më e shitur në botë) – e vlefshme 200 milion euro, transmeton Insajderi.

Conor McGregor është ish kampion i peshave super të lehta dhe të lehta në MMA – por ai është pensionuar nga këto gara edhe pse ai akoma gjendet në listën e luftëtarëve në faqen e ligës.MMA./Insajderi.com.