Conori lirohet, kjo është shuma që pagoi si kaucion

Conori lirohet, kjo është shuma që pagoi si kaucion

McGregor ishte dorëzua në një stacion policor të New Yorkut këtë mëngjes pasi kishte shkaktuar një trazirë duke sulmuar një autobus në Barclay Center në Bruklin. Ai do ta mësojë fatin e tij për akuzat më 14 qershor. McGregor sulmoi luftëtarët e UFC që ishin në autobus të enjtes duke i gjuajtur me një shkallë.
Në autobus, ishte Khabib Nurmagomedov, i cili pritej të ishte kundërshtarë i irlandezit.

Raporti i plotë, shuma e kaucionit dhe detajet tjera, janë publikuar nga Insporti.