Conte: Po të kthehesha mbrapa do të bëja të njëjtën gjë

Për masat e marra për të trajtuar urgjencën shëndetësore për koronavirusin, Kryeministri Giuseppe Conte thotë se nuk ka asnjë pendesë.

Conte: Po të kthehesha mbrapa do të bëja të njëjtën gjë

“Po të kthehesha përsëri mbrapa do të bëja gjithçka ashtu siç e kam bërë deri më tani,” tha ai në një intervistë për La Stampa.

“Unë kam një përgjegjësi të madhe ndaj vendit. Unë nuk mund të lejoj të ndjek ndjenjat e opinionit publik të cilat i kuptoj – shpjegoi ai.

Kryeministri thekson se rreziku i një rikthimi “do të ishte fatale”. Dhe ai pranon: “Ekziston një ngurtësi e caktuar nga ana e komitetit tekniko-shkencor, por kjo është për shkak të të dhënave për infeksionet”.