Çudia e javës në futboll: Portieri shpëtohet nga tifozi [Video]

Çudia e javës në futboll: Portieri shpëtohet nga tifozi [Video]

Portieri i Penarolit, Kevi Dauzon, harroi fanellën e lojës, për ndeshjen kundër Progresos e vlefshme për Premiera Division të kampionatit uruguaian.

Kjo gjë shqetësoi jashtë mase stafin teknik dhe kur duhet pak minuta që ndeshja te fillonte, ata u angazhuan për të gjetur në zgjidhje. Duhej gjetur një zgjidhje me patjetër, pasi portieri i dytë nuk jepte siguri.

VIDEO e incidentit të pazakontë