fbpx

Cukur fiton ndaj Shkarupas në kartën e Haxhi Krasniqit

Cukur fiton ndaj Shkarupas në kartën e Haxhi Krasniqit

Ndeshja e parë serioze e mbrëmjes në kartën e Haxhi Krasniqit dhe Kashtanovit, ishte Emre Cukur dhe Roman Shkarupa në “WEE Arena” në Bad Tolz, të Gjermanisë.

Lexo lajmin e plotë duke klikuar KËTU

Cukur fiton ndaj Shkarupas në kartën e Haxhi Krasniqit