Demokratët: Trump mund të shkaktoj përsëri trazira nëse nuk dënohet

Demokratët: Trump mund të shkaktoj përsëri trazira nëse nuk dënohet

Demokratët kanë përfunduar argumentet e tyre se Donald Trump nxiti sulmin ndaj Kongresit Amerikan, duke paralajmëruar “ai mund ta bëjë këtë përsëri” nëse nuk dënohet, raporton BBC.

Prokurorët e përjashtimit përdorën fjalët e vetë protestuesve për ta lidhur  Trump-in me dhunën ndërsa argumentuan se trazirat e muajit të kaluar kishin shkaktuar dëmtime afatgjata gjithashtu.

Demokratët gjithashtu paraqitën llogari nga policia, stafi, zyrtarë të inteligjencës dhe media të huaja për të ndjekur çështjen e tyre.

Ekipi mbrojtës i ish-presidentit do të paraqesë argumentet e tyre të Premten. /Insajderi.com