Një mister i habitshëm që kishte tronditur opinionin në vitin 2017 ishte që Diplomatët e Shteteve të Bashkuara pësonin sulme dëmtime k" />

Dëmtimet në tru të diplomatëve amerikanë – Zërat e çuditshëm që dëgjonin

Dëmtimet në tru të diplomatëve amerikanë – Zërat e çuditshëm që dëgjonin

Një mister i habitshëm që kishte tronditur opinionin në vitin 2017 ishte që Diplomatët e Shteteve të Bashkuara pësonin sulme dëmtime kurioze të trurit, dhe qeveria amerikane nuk mundi të kuptojë saktësisht se çfarë është prapa këtij misterit të habitshëm ndërkombëtar

Sulmet fillimisht mendohet se mund të shkaktohen nga një armë zanore e panjohur. Diplomatët e prekur kanë pësuar dëme të përhershme në dëgjimin e tyre, lëndime të lehta traumatike të trurit dhe ndoshta edhe dëmtime në sistemin e tyre nervor qendror.

Misteri mbi situatën e çuditshme vazhdon të thellohet me zyrtarët amerikanë të habitur duke pretenduar se faktet dhe fizika nuk shtohen.

Disa ndienin dridhje, dhe dëgjuan tinguj – zhurmë me zë të lartë ose një çiltërsi të lartë të ngjashme me crickets ose cicadas. Të tjerë dëgjuan zhurmën e rëndë. Disa viktima u zgjuan me kumbues në veshët e tyre dhe kërcenin për orët e tyre të alarmit, vetëm për të zbuluar zilja e ndaluar kur u larguan nga shtretërit e tyre.

Ekspertët e zërit dhe të shëndetit janë po aq të habitur sa hetuesit.