Dënim me burg për gruan qa la foshnjën të vetme në shtëpi për të shkuar në një klub nate

Dënim me burg për gruan qa la foshnjën të vetme në shtëpi për të shkuar në një klub nate

Një grua e papërgjegjshme la foshnjën e saj duke qarë e të lagur në urinë, që të shkojë në një festë klubi, njofton Insajderi.

Laura Hopkin, 35 vjeçare vendosi të shkojë në festë edhe pse nuk mundi të gjejë një dado për foshnjën e saj.

Por ajo ishte parë në një klub nate në Pink, Hanley, Staffordshire, nga një fqinj i shqetësuar, i cili u kthye për të kontrolluar fëmijët.

Kur ajo mbërriti, dyert në shtëpinë e Hopkinit ishin të mbyllura – duke detyruar fqinjen të ngjitej brenda një dritareje.

Ajo zbuloi nxënësen e shkollës “duke u dridhur dhe duke qarë” dhe foshnjën të njomur në urinë, dhe sistemi ngrohës në shtëpi ishe fikur.

Kështu ajo mori dy fëmijët në shtëpinë e saj dhe Hopkin më në fund u rikthye në orën 6 të mëngjesit.

Hopkin tani është burgosur për 14 muaj në Gjykatën e Kurokut Stoke-on-Trent pasi u deklarua fajtore për dy vepra të mizorisë ndaj personave nën moshën 16 vjeçare.

Në atë kohë, ajo ishte në një dënim të pezulluar për përpjekjen për të helmuar të fejuarin e saj me insulinë, sepse ai ishte një “idiot”.

Gjykata u tha që ajo pretendoi se kishte shkuar në klubin e natës për të marrë disa sende që më parë kishte lënë atje, por vendosi të qëndronte për një gotë të verë. /Insajderi.com

Burimi: News.com.au