Deshi ta digjte objektin fetar – bëhet objekt tallje pasi i dha flakë kokës së tij

Deshi ta digjte objektin fetar – bëhet objekt tallje pasi i dha flakë kokës së tij

Një person ka tentuar ta hedh në flakë një objekt hebrej në Exeter, por u bë objekt tallje pasi flaka iu kthye duke ia vënë flakën kokës së tij.

Terroristi Tristan Morgan, 52 vjeçar u largua në qetësi pa marrë parasysh faktit që benzina filloi të shprëndahej gjithandej.

Vendi i adhurimit ishte një nga sinagogat më të vjetra në Mbretërinë e Bashkuar.

Ai u deklarua fajtor për zjarrvënie dhe në të njëjtën kohë ekzistojnë për të dy akuza të tjera sipas Aktit të Terrorizmit.

Morgan gjithashtu iu dha një urdhër dhjetëvjeçar për njoftimin terrorist, që do të thotë se ai do të jetë subjekt i monitorimit afatgjatë nga policia.

“Ai do të jetë subjekt i vlerësimeve të mëtejshme dhe monitorimit të ngushtë për shumë vite që do të vijnë”, thanë Policia e Londrës.