Devolli Corporation Tatim paguesi i vitit 2019

Oda Ekonomike e Kosovës (OEK) ka ndarë shpërblimet për tatimpaguesit, eksportuesit dhe punëdhënësit e vitit 2019 , Devolli Corporation në këtë ceremoni u shpërblye me çmimin “Tatim paguesi i vitit 2019”

Devolli Corporation Tatim paguesi i vitit 2019

Oda Ekonomike e Kosovës (OEK) ka ndarë shpërblimet për tatimpaguesit, eksportuesit dhe punëdhënësit e vitit 2019 ,  Devolli Corporation në këtë ceremoni u shpërblye me çmimin “Tatim paguesi i vitit 2019”

Devolli Corporation me kompanitë e saja ka te punësuar mbi 2,000 punëtorë dhe mbi 15,000 bashkëpuntorë.
Këtë çmim në emër të Devolli Corporation e pranoj  një nga perfaqësuesit e Bordit menagjues të Korporates.