Dhurohet edhe vetura e dytë e lojës shpërblyese nga Artmotion

Dhurohet edhe vetura e dytë e lojës shpërblyese nga Artmotion

Të premten në emisionin “Ora e Pasdites” në Klan Kosova u bë edhe tërheqja e fituesve për ciklin e dytë të shpërblimeve nga Artmotion. Edhe kësaj here premia kryesore ishte BMW, dhjetë abonime në platformën Artmotion si dhe një TV Samsung.

Fitues i super veturës BMW për këtë edicion ishte Pleurat Vokshi nga Prishtina.

Fitues i televizorit Samsung ishte Shkodran Berisha.

Si dhe fitues të abonimeve në Artmotion ishin: Drilon Aliu, Elmi Bytyqi, Arben Kastrati, Resmije Gashi, Skender Kasumovic, Valon Bajqinca, Safet Demaj, Berat Konjusha, Sherif Topalli, Aferdita Marmullaku.

Fituesi i veturës së parë ishte Ndrec Halilaj nga Peja. Vajza e Halilaj para se të shkonte për Amerikë ishte abonuar në platformën Artmotion dhe njëkohësisht ishte bërë pjesëmarrëse në lojë shpërblyese. Për këtë Halilaj nuk kishte qenë në dijeni, por natën e tërheqjes së shpërblimeve ishte njoftuar nga miq dhe familjarë se kishte qenë pikërisht ai fituesi i veturës BMW nga Artmotion.

Në lojë mbesin edhe katër vetura të cilat do të vazhdojnë të dhurohen përgjatë muajve në vazhdim, përkatësisht në çdo dy muaj do të dhurohet nga një veturë si dhe shpërblimet tjera. E gjithë çfarë duhet të bëni për tu bërë pjesë e kësaj loje është të abonoheni në njërën nga pakot Standard apo Premium.