Diçka është djegur në Kastriot – Vushtrria ka udhëtuar me 2000+ tifozë

Diçka është djegur në Kastriot – Vushtrria ka udhëtuar me 2000+ tifozë

Sot është zhvilluar ndeshja e ligës së parë të Kosovës në futboll ndërmjet KEK-ut dhe Vushtrrisë.

Kjo ndeshje është zhvilluar nga kreu i tabelës së ligës së parë, në Obiliq dhe klubi vushtrrias ka udhëtuar me më shumë se 2000 tifozë për të përkrahur lojtarë në fushën e lojës, raporton Insporti.com

Klikoni KËTU për të lexuar lajmin e plotë.

Diçka është djegur në Kastriot – Vushtrria ka udhëtuar me 2000+ tifozë