Disneyland tani do të shërbejë si një super-qendër vaksinimi

Disneyland tani do të shërbejë si një super-qendër vaksinimi
Burimi i fotografisë: iStock

Sipas Fox News, Disneyland Resort në Anaheim do të shërbejë si vendi i parë i Orange County për vaksinimet COVID-19, duke filluar operacionet më vonë këtë javë, transmeton Insjaderi.

Disneyland dhe katër qendra të tjera rajonale së shpejti do të administrojnë mijëra vaksina çdo ditë për banorët më të prekshëm ndaj rezultateve të dobëta nga sëmundja.

Ata që kualifikohen për vaksinimet e Fazës 1a përfshijnë reaguesit e parë dhe individë të moshës 75 vjeçare e lart, siç përcaktohet nga departamenti i shëndetit shtetëror.

Zyrtarët thanë se marrësit e vaksinave me përparësi do të kontaktohen për të caktuar takimet përmes një aplikacioni; nuk do tw ketw shwrbime nw shtwpoi, sipas një deklarate. /Insajderi.com