Distria Krasniqi e nis e para garën në “Tokyo 2020”

Distria Krasniqi e nis e para garën në “Tokyo 2020”

Distria Krasniqi e para do të synojë t’i sigurojë Kosovë medalje në lojërat olimpike “Tokyo 2020”.

Ajo do të jetë pjesë e garës në disiplinën 48 kg në xhdo.

Përballjen e parë do ta ketë në ora 4 të mëngjesit, sipas orës sonë lokale

Krasniqi ka fituar normën olimpike për të përfaqësuar Kosovën, bashkë me katër xhudistët e tjerë dhe njëmbëdhjetë sportistë gjithsejtë.

Sot është bërë hapja e lojërave olimpike me një ceremoni tradicionale. /Insajderi.com