DITËT ME FAT befasojnë me edicionin e katërt të ofertave speciale

DITËT ME FAT befasojnë me edicionin e katërt të ofertave speciale

Neptun si rrjeti më i madh i pajisjeve elektronike në Kosovë, vjen me edicionin e katërt të zbritjeve speciale për këtë vit, të njohura si Ditët me FAT. Oferta do zgjas 4 ditë me zbritje që shkojnë deri në 59% me mundësinë e blerjes me këste 0% interes me të gjitha bankat, duke filluar nga 11 deri me 14 Dhjetor në të gjitha dyqanet e tij.

“Duke qenë se festat e fundvitit veçohen për traditën e blerjeve dhe shprehinë e dhuratave Neptun sjell edicionin e katërt të Ditëve me FAT për këtë vit me shumë befasi dhe oferta speciale që shkojnë deri në 59%, si një mundesi ideale që të gëzoni shtëpinë dhe miqtë tuaj me produktet të cilat mund ti merrni me çmim oferte nga 11 deri me 14 Dhjetor në të gjitha dyqanet tona me mundësinë e blerjes me këste 0% interes me të gjitha bankat. Një tjetër mundësi e jashtëzakonshme është produkti më i ri i prezantuar si Paketa Komfort e cila mundëson zgjatjen e garancionit të produkteve për 2 vite shtesë dhe anëtarësim falas në programin e besnikërisë haPPy nga ku mund të përfitoni çmime promocionale dhe benefite të tjera. Kështu që ju ftojmë te bëheni pjesë e atomosferës festive të ofertave që sjellin Ditët me FAT”: deklaroi Drita Nivokazi, Koordinatore për Media në Neptun.

Neptun është zinxhiri i shitjes me pakicë me një linjë të gjerë të pajisjeve elektronike si: TV / Audio / Video, produkte dhe aksesorë të IT-së, Smartphone , Rrobalarëse, Enëlarëse, Frigoriferë, pajisje të vogla elektro-shtëpiake, pajisje të kujdesit personal, aparate për ftohje-ngrohje dhe produkte tjera të

komunikimit. Neptun numëron 12 dyqane deri më tani me planin e zgjerimit të mëtejmë në gjithë Kosovën. Neptun Kosova është pjesë e grupit Balfin dhe degë e Neptun International.