Donald Trump tregon se a do të marrë pjesë në varrimin e nënës së George Bush

Donald Trump tregon se a do të marrë pjesë në varrimin e nënës së George Bush

Presidenti i SHBA-së, Donald Trump nuk do të marrë pjesë në varrimin e ish-zonjës së parë dhe bashkëshortes së ish-presidentit Xhorxh W. Bush, njoftoi Shtëpia e Bardhë.

Njoftohet se Trump nuk do të shfaqet në funeralin e Barbara Bush të premten për “shkak të respektit, pasi prania e tij do të shkaktonte shqetësime për sigurinë”, shkruan BBC.