fbpx

Dorëzohet Liga Premiere

Dorëzohet Liga Premiere

Pas një debati që zgjat prej shumë vitesh, më në fund Federata e Futbollit dhe klubet angleze kanë gjetur gjuhën e përbashkët për të vendosur…lexo më shumë