Drejtori menaxhues i Arsenalit, Vinai Venkatesham dhe shefi për transferime Raul Sanllehu kanë rritur shpresat e Gunners për këtë afat të transferëve

Drejtori i Arsenali: Kush ka deklaruar që nuk kemi buxhet për transfere

Drejtori i Arsenali: Kush ka deklaruar që nuk kemi buxhet për transfere

Drejtori menaxhues i Arsenalit, Vinai Venkatesham dhe shefi për transferime Raul Sanllehu kanë rritur shpresat e Gunners për këtë afat të transferëve

Drejtori menaxhues i Arsenalit Vinai Venkatesham kanë demantuar shkrimet në media që klubi ka vetëm 40 milionë funte për të shpenzuar gjatë verës, përderisa shefi i transferimeve ka thënë se pritet që të këtë edhe më shumë aktivitet të tyre derisa të përfundoj afati veror.Lajmi i plotë Insporti.com