Drejtori i Samsung zbulon emrat e telefonave të ardhshëm

Drejtori i Samsung zbulon emrat e telefonave të ardhshëm

Kompanitë në shfaqjet tregtare kanë takime të fshehta me partnerët, ku ata shfaqin, larg syve mediatik, prototipe dhe produkteve të pa-lansuara.

Në një takim të tillë të mbajtur nga Samsung, Drejtori i Përgjithshëm i kompanisë konfirmoi emrin e pajisjes njihej si Galaxy Fold 2.

Sipas raportit, smartphone i ardhshëm i palosshëm i Samsung do të quhet, Galaxy Bloom.

Imazhi më poshtë është shkrepur me sa duket në takimin e përmendur.

Sipas raportit, produkti do të synohet për gratë në të 20-tat.

Xhami shumë i hollë do të zëvendësojë filmin e integruar në Galaxy Fold, dhe Galaxy Bloom do të vijë në të dy variantet 4G dhe 5G.

Në të njëjtin takim, DJ Koh dyshohet se konfirmoi skemën e re të emrave që Samsung do të përdorë për serinë S.

Linja do të përbëhet nga Galaxy S20, S20 + dhe S20 Ultra, me Ultra-në që posedon një aparat fotografik kryesor 108MP me zmadhim 10x.