Artikull i sponsorizuar

A e din pse mundet me t’ra “Pika n’tru” për këtë Black Friday?

22.11.2017 10:49
A e din pse mundet me t’ra “Pika n’tru” për këtë Black Friday?

Fundviti nuk sjell vetëm gëzimet e festës së flamurit tone kombëtar, festave të fundvitit, por e sjell edhe festën tashmë botërore të çmimeve, Black Friday!!!

Me siguri që keni dëgjuar për Black Friday, por a e dini se ku do të jenë OFERTAT me ZBRITJET prej të cilave “të bjen Pika n’tru”?! Kuptohet, në Viva Fresh Store!

Me 24 nëntor, produktet tuaja të prefuara do të jenë me OFERTA ATRAKTIVE, do të keni produkte edhe me 80% ZBRITJE! Po, është e vërtetë, Viva Fresh Store do të ketë OFERTAT MË TË MIRA, ofertat që kursejnë kuletën tuaj!

Por, para se të vjen data 24 nëntor, ju këshillojmë që të përgatiteni paraprakisht:

– Bëni gati listën me gjërat që do të bleni;

– Sigurohuni për dyqanin më të afërt të Viva Fresh Store;

– Kujdesuni që të jeni sa më herët në dyqan pasi ofertat e mira shkojnë shumë shpejtë!

– Merr familjen tuaj dhe miqtë me vete; ofertat e mirë kanë vlerë kur blihen bashkë me personat tuaj të dashur;

Mos harroni, Viva Fresh Store ka bërë gati për ju ofertat më të mira, ofertat prej të cilave do t’ju bjen pika n’tru!

Për informata shtese ndiqni reklamat tona televizive ose vizitoni faqen tonë zyrtare në FACEBOOK:

www.facebook.com/vivafresh.rks