E kërkuan rikthimin në Serie A, tani bien në Serie C

E kërkuan rikthimin në Serie A, tani bien në Serie C

Klubi i njohur italian, Palermo është rrëzuar për një ligë më poshtë nga Federata e Futbollit e Italisë.

Edhe pse e mbylli sezonin në vendin e tretë të Serie B, Palermo jo vetëm që nuk do të marrë pjesë në play-offin për t’u ngjitur në Serie A, por sezonin e ardhshëm do të luajë në Serie C.

Ky ishte vendimi i Gjykatës Federale të Federatës së Futbollit të Italisë (FIGC), e cila ka hedhur poshtë çdo kontestim të Palermos dhe përfaqësuesve të saj.

Lexoni më shumë