E papritur kjo që i ndodhi Barcelonës

E papritur kjo që i ndodhi Barcelonës

Një javë më parë, Antoine Griezmann pagoi tek Atletico Madrid klauzolën e tij prej 120 milionë euro, përpara se Barcelona të njoftonte nënshkrimin e kontratës me francezin për 5 vitet e ardhshme dhe me një klauzolë të frikshme të fiksuar në shumën e 800 milionë euro. më shumë në Insporti