E pazakontë: Fëmija lind “me bisht”, publikohen fotografitë

E pazakontë: Fëmija lind “me bisht”, publikohen fotografitë

Një fenomen i çuditshëm ka ndodhur në botë!

Një fëmijë identiteti i të cilit dhe familjes së tij nuk janë bërë të ditur ka lindur me bisht.

Ky është një fenomen jashtëzakonisht i rrallë, përfshirë këtu edhe gjatësinë e “bishtit” që arrinë mbi 12 centimetra.

Më poshtë mund t’i shihni fotografitë para dhe pas amputimit të këtij zgjatimi në trupin e fëmijës.