E rrallë, nëna sjell në jetë binjakë me ngjyrë të ndryshme (FOTO)

E rrallë, nëna sjell në jetë binjakë me ngjyrë të ndryshme (FOTO)

E pabesueshme por e vërtetë! Një nënë ka sjellë në jetë binjakë, por me ngjyrë totalisht të ndryshme të lëkurës, nga njëri-tjetri.

Vajza me emrin Malaysia, ka një lëkurë që ndrrit si bora dhe sy blu, e ndërsa djali, Malachi, ka një ngjyrë çokollatë të lëkurës dhe sy ngjyrë kafe, por janë të dy të adhurueshëm.

Mamaja, Sarah Jones, tregon se si dy vajzat e saj me prejardhje të përzier, duken tepër të ndryshme nga njëra tjetra. Ajo pyetet shpesh nëse është nënë e të dy fëmijëve, apo nëse ndonjë nga fëmijët është i birësuar.

Binjakët kanë një pamje tërësisht ndryshe nga njëri tjetri, si rezultat i një fenomeni që ndodh shumë rrallë gjatë një shtatzanie por është e mundur, kur janë binjakë.