E shtyjnë në shinat e trenit, humb jetën fëmija 8 vjeç në Frankfurt

E shtyjnë në shinat e trenit, humb jetën fëmija 8 vjeç në Frankfurt

Një djalë tetëvjeçar është vrarë nga një tren pasi një “i huaj i veshur me të zeza” e shtyu atë dhe nënën e tij nga një platformë në Gjermani.

Dëshmitarët e tmerruar thonë se e panë atë të shtyjë fëmijën dhe nënën e tij, 40 vjeç, përpara një InterCity Express në stacionin kryesor të Frankfurtit në orën 10:00.

Nëna e djalit arriti të shpëtojë veten duke hyrë në një hendek të ngushtë midis shinave, por ajo humbi djalin e saj që ishte goditur për vdekje nga treni që po afrohej.

Mediat lokale thonë se njeriu, i veshur me pantallona të zeza dhe një T-shirt ulliri, u përpoq, por nuk arriti të shtyjë një viktimë të tretë nga platforma në stacionin e zënë që dëshmitarët thanë se ishte plot me fëmijë në atë kohë.

Ai u përpoq të ikte, por u ndoq dhe u rrethua nga kalimtarët para se të kapej nga policia.

Motivi për sulmin ende nuk është i qartë.