E tërë Kosova flet për këtë situatë, kosh i rregullt, apo jo? (VIDEO)

E tërë Kosova flet për këtë situatë, kosh i rregullt, apo jo? (VIDEO)

Kishin mbetur edhe shtatë të qintat kur rezultati ishte 73-72 në favor të Feronikelit në takim ndaj Rahovecit dhe në vijën e gjuajtjeve të lira ishte basketbollisti Tyron Garland.

Garland ishte i saktë në të dy gjuajtjet për rezultatin 75-72, me aksionin vendimtar që e kishte Rahoveci.

Topi shkoi në duart e kroatit Jure i cili tentoi me gjuajtje nga koshi në kosh dhe arriti të shënonte me tifozët e paktë që kishin mbetur në ato qaste në palestrën “Mizahir Isma” të cilën u futën në parket nga gëzimi. Më shumë në Insport.