Përfundimi i autopsisë për vrasjen e një prej aktorëve më të famshëm turq, Vatatn Sasmaz ka nxjerrë në pah një fakt të tmerrshëm: Ai u vra nga ish e dashura e tij Fil" />

E vrau e dashura – fakte tronditëse për vdekjen e aktorit

E vrau e dashura – fakte tronditëse për vdekjen e aktorit

Përfundimi i autopsisë për vrasjen e një prej aktorëve më të famshëm turq, Vatatn Sasmaz ka nxjerrë në pah një fakt të tmerrshëm: Ai u vra nga ish e dashura e tij Filiz Aker.

Ngjarja që ndodhi në 27 gusht tronditi botën e televizionit dhe kulturës në Turqi.

Ekspertiza ligjore zbuloi një sasi të madhe alkooli dhe ilaçesh që jepen për të sëmurë psikikë, në gjakun e Aker.

Ekspertët konkluduan se ish e dashura e aktorit të famshëm vuante nga probleme të rënda psikike, dhe është ajo që e ekzekutoi Sasmazin, para se të kryente vetëvrasje.