Edhe këtë vit, për të katërtën herë me radhë, HIB është tatimpaguesi më i madh në Kosovë!

Edhe këtë vit, për të katërtën herë me radhë, HIB është tatimpaguesi më i madh në Kosovë!

Edhe këtë vit, për të katërtën herë me radhë, HIB është tatimpaguesi më i madh në Kosovë!

Kënaqësi ta ndajmë çdo rrugëtim bashkë, të krijojmë vlerë të përbashkët në ekonominë e vendit tonë, duke marrë energji të ndërsjellë për suksese të reja.

Faleminderit për besimin e dhënë për çdo ditë. Ky çmim na motivon që të krijojmë rekorde të reja në 2020.

Me çdo blerje dhe vizitë në HIB ju keni kontribuuar që shteti ynë të mund të ndërtojë shkolla, spitale, rrugë e mirëqenie për të gjithë qytetarët, në çdo fshat e qytet të Kosovës sonë të dashur.

Jemi shumë mirënjohës ndaj secilit prej jush.

Edhe këtë vit, për të katërtën herë me radhë, HIB është tatimpaguesi më i madh në Kosovë!

Edhe këtë vit, për të katërtën herë me radhë, HIB është tatimpaguesi më i madh në Kosovë!🥇Kënaqësi ta ndajmë çdo rrugëtim bashkë, të krijojmë vlerë të përbashkët në ekonominë e vendit tonë, duke marrë energji të ndërsjellë për suksese të reja.🤝📈Faleminderit për besimin e dhënë për çdo ditë. Ky çmim na motivon që të krijojmë rekorde të reja në 2020. 💪Me çdo blerje dhe vizitë në HIB ju keni kontribuuar që shteti ynë të mund të ndërtojë shkolla, spitale, rrugë e mirëqenie për të gjithë qytetarët, në çdo fshat e qytet të Kosovës sonë të dashur. 🇽🇰Jemi shumë mirënjohës ndaj secilit prej jush.#HIB #EnergjiaIme

Gepostet von HIB Petrol Official am Mittwoch, 18. Dezember 2019