Edhe Nora ndër tetë të mirat, shfaqje mjeshtërore e saj

Edhe Nora ndër tetë të mirat, shfaqje mjeshtërore e saj

Nora Gjakova është përfaqësuesja e dytë e Kosovës në Kampionatin Evropian në Xhudo që po zhvillohet në Tel Aviv që plasohet ndër tetë xhudistet më të mira, në kategorinë e saj të peshës.

Gjakova në luftën e saj të dytë në këtë evropian, pas një dueli shumë të fortë dhe shumë atraktiv, mposhti me ippon kundërshtaren nga Britania e Madhe Acelya Toprak.

Mësoni kundërshtaren e Nora Gjakovës në çerekfinale.