Edhe tituj shqip në gazetat e Zvicrës

Edhe tituj shqip në gazetat e Zvicrës

Zvicra dhe Suedia do të duelojnë sot me fillim në or a16:00 dhe mediat në Zvicër, me të drejtë e shohin këtë ndeshje si një prej ngjarjeve shumë të rëndësishme.

Mirëpo, ajo që ka bërë Tagez Anzeiger është e veçantë. Kanë vendosur një tituj shqip, në një reportazh që kanë bërë në Zhegër, vendlindjen e Xherdan Shaqirit.

Gazeta e mirënjohur zvicerane “Tages Ainziger” ka bërë një reportazh në Kosovë, vendi prej të cilit e kanë prejardhjen yjet më të mëdhenj të kombëtares zvicerane të futbollit, në prag të ndeshjes Zvicër-Suedi.

Lexoni shkrimin e plotë, në Insporti.