“Efekti Sarri”: 10 pasime dhe gol në 20 sekonda për Juventusin [Video]

“Efekti Sarri”: 10 pasime dhe gol në 20 sekonda për Juventusin [Video]

‘Biankonerët’ jo rastësisht kanë zgjedhur një trajner që ka bërë diferencën si te Napoli, ashtu edhe te Chelsea, duke implementuar një lojë të rrjedhmshme, me pasime të sakta dhe sidomos kombinime në zona të ngushta.

Më shumë…