Ekskluzive: FBK merr vendim për selektorin

Ekskluzive: FBK merr vendim për selektorin

Federata e Basketbollit e Kosovës ka vendosur ta ndërprejë bashkëpunimin me selektorin Damir Mulaomerovic.

Arsye për këtë është mungesa e suksesit dhe dështimi i federatës në dy tentime në parakualifikime për ‘EuroBasket 2021’, raporton Insporti

Kujtojmë që Mulaomerovic kishte udhëhequr Kosovën me Rumaninë dhe Maqedoninë në grup në fazën e parë të parakualifikimeve, më pas në fazën e dytë ndaj Luksemburgut dhe Britanisë së Madhe.

Lexoni më shumë rreth vendimit të FBK-së