Ekskluzive: Investitorët anglezë largohen nga KF Ferizaj

Ekskluzive: Investitorët anglezë largohen nga KF Ferizaj

Ferizaj pesë muaj më parë kaloi në pronësi të investitorëve anglezë duke premtuar se do ta shndërrojnë në klub serioz dhe se do të garojë në Ligën e Kampionëve.

Por, kjo nuk do të ndodhë pasi premtimet e tyre do të mbesin vetëm në letër.

Burimet e Insportit bëjnë të ditur se investitorët anglezë të udhëhequr nga Brian Deane janë larguar nga klubi tash e një kohë, më shumë mund të lexoni në Insporti.com.