EKSKLUZIVE, me koncept të ri, në ZEMËR të Prishtinës!

EKSKLUZIVE, me koncept të ri, në ZEMËR të Prishtinës!

Gjiganti i rrjetit të maketeve në Kosovë, Viva Fresh Store, vazhdon shtrirjen e saj në çdo lagje dhe në çdo cep të Kosovës. Kësaj radhe, në qendër të Prishtinës, mu në ZEMËR të saj, vjen me një pikë të re dhe më një koncept ekskluziv, dedikuar FAMILJES. Nga sot, Viva Fresh Family, do të jetë pranë çdo familje të kësaj lagjeje, nëqendër të Prishtinës. Banorët e lagjes dhe qytetar të ndryshëm të kryeqendrës, do të kenë mundësi që të shërbehen për çdo ditë, me ofertat dhe shërbimet më të mira në treg.

Viva Fresh Store

Me standardet me të larta evropiane,dhe me një cilësi të garantuar, qytetarët e kësaj lagjeje, për familjet e tyredo t’i kenë të gjitha ato që u duhen, me një kosto shumë të ulët dhe të përballueshme. Mos harroninga SOT, duke filluar nga ora 20:00, për të gjithë konsumatorët e saj, Viva Fresh Family, do të ofrojë shërbime cilësore, në gjithë gamen e gjerë të produkteve të ndryshme.

Kompania Viva Fresh Store, gjithmonë do të kujdeset që të jetë sa ma afër familjes suaj, në mënyrë që shporta e juaje përditshme, të jetë sa më cilësore dhe me një kosto të përballueshme.

Faleminderit Prishtinë!

Viva Fresh Family, Adresa: Rr. Fehmi Agani (afër Qeverise), Prishtinë.

Ju mirëpresim!