Ekskluzive: Reperi i famshëm gjerman vjen në Kosovë enkas për t’i rregulluar dhëmbët

Ekskluzive: Reperi i famshëm gjerman vjen në Kosovë enkas për t’i rregulluar dhëmbët

Mero, është ndër reperët më të suksesshme gjerman vitet e fundit, që nga debutimi i tij më këngën “Baller los” ai siguroj një vend të rëndësishëm në tregun e muzikës gjermane dhe më gjerë.

Mero madje kishte përformuar dhe në Kosovë, por kjo nuk ishte arsyeja e vetme që reperi me prejardhje turke, por që jeton dhe vepron në Gjermani e kishte vizituar Kosovën.

View this post on Instagram

@mero_428

A post shared by Dr. Petrit Ademi (@dr.petritademi) on

Ai gjatë qëndrimit në Kosovë kishte vizituar edhe njërën nga ordinancat stomatologjikë më të famshme në vende, “Ona Dent Clinic” që udhëhiqet nga Dr. Petrit Ademi.

Si duket puna e mirë e mjekut po vlerësohet edhe jashtë vendit tonë, duke nxitur individ dhe artistë nga vende të ndryshme të botës që të vizitojnë Kosovën për të marrë shërbime të mira stomatologjike.

Nuk është vetëm Mero nga artistët që ka vendosur qe punën e dhëmbëve t’ia besoj “Ona Dent Clinic” por edhe një numër i madhe i artisteve me fame vendore dhe jashtë vendit.

Për më shume rreth “Ona Dent Clinic” mund ta vizitoni në faqen e Instagramit këtu: www.instagram.com/dr.petritademi/