Ekspertët japin parashikimet, tregojnë se kush e fiton duelin Joshua – Fury

Ekspertët japin parashikimet, tregojnë se kush e fiton duelin Joshua – Fury

Ish boksier, kampion bote, reporter e gazetarë kanë dhënë mendimet e tyre për Daily Mail se kush do ta fitoj përballjen në boks mes Anthony Joshua e Tyson Fury.

Shumica janë të pajtimit që Joshua ka goditje të fortë dhe me një të tillë mund ta përfundoj luftën, por a do të mund ta zë Furyn, që sipas ekspertëve ka IQ më të lartë në historinë e boksit.


Më poshtë i keni parashikimet e tyre:


1. Jeff Powell, korrespodent i boksit për Daily Mail

Parashikimi: Tyson Fury me vendim të ndarë të gjyqtarëve.

2. Ricky Hatton, ish kampion bote në boks

Parashikimi: Tyson Fury.

3. Lee Selby, kampion i boksit në Uells

Parashikimi: Të dy me gjasa të njëjta.

4. Riath Al-Samarrai, gazetari kryesor për shkrime sporti në Daily Mail

Parashikimi: Tyson Fury me pikë. 

5. Matthew Macklin, ish kampion i boksit në Britani dhe Irlandë

Parashikimi: Tyson Fury me pikë.

6. Daniel Matthews, reporter sporti në Daily Mail

Parashikimi: Tyson Fury me pikë. 

7. Charlie Edwards, boksier

Parashikimi: Tyson Fury.

8. Jordan Seward, reporter sporti i MailOnline

Parashikimi: Tyson Fury me pikë.

Insajderi.com