Elon Musk ka të ngjarë të ketë një pasur një “rast të moderuar” të Covid

Elon Musk ka të ngjarë të ketë një pasur një “rast të moderuar” të Covid

Sipërmarrësi i teknologjisë Elon Musk thotë se ai “ka shumë të ngjarë” të ketë një “rast të moderuar” të Covid-19 por ka “marrë rezultate shumë të ndryshme nga laboratorë të ndryshëm”.

Shefi i Tesla dhe SpaceX, i cili është 49 vjeç, shkroi në Twitter se simptomat e tij ishin ato të një “ftohjeje të vogël”. Të premten ai tha se ishte testuar katër herë, me dy rezultate pozitive dhe dy negative.

Musk u duk se minimizoi shqetësimet në lidhje me pandeminë kur u godit për herë të parë.

Covid-19 tani ka infektuar gati 10.9 milion njerëz në SH.B.A.

Më shumë se 245,000 njerëz kanë vdekur atje, dhe më shumë se 67,000 njerëz janë aktualisht në spital.

Rreth 35 shtete të SH.B.A.-së tani kërkojnë që maskat e fytyrës të vendosen në publik dhe shumë prej tyre po u kërkojnë banorëve të qëndrojnë në distancë sociale për shkak të frikës se sistemet e tyre të kujdesit shëndetësor do të mbushen me pacientë të infektuar./Insajderi.com

BBC News