Emanuela Rusta: Dua të drejtoj finalen e Champions League

Emanuela Rusta: Dua të drejtoj finalen e Champions League

Emanuela Rusta është e para arbitre femër që ia ka dalë të marrë stemën e FIFA-s përmes kapjes së normale dhe kalimit të testeve. 26-vjeçarja nga Elbasani ka provuar të luajë basketboll, ndërkohë që tani i është futur një fushe tjetër dhe që ka bërë që të zgjohet interesi edhe për të si personazhe. Artikulli i plotë në Insporti.com