Erdogan: Nuk do të përkulemi para Greqisë

Erdogan: Nuk do të përkulemi para Greqisë

Presidenti i Turqisë, Recep Taip Erdogan, i ka quajtur si bandite aksionet greke.

Ai ka thënë se Turqia nuk do të përkulet asnjëherë dhe se nuk do të tërhiqen përkundër sanksioneve dhe gjuhës kërcënuese

“Ne kurrë nuk do të përulemi para aksioneve banditë në vendin tonë. Nuk do të tërhiqemi përkundër gjuhës së sanksioneve dhe kërcënimeve’, tha Erdogan, raporton CNN turk.

Raportet në mes Turqisë dhe Greqisë janë keqësuar si rezultat i mosmarrëveshjeve për për Mesdheun Lindor.

Përpos, dy vendeve, edhe Bashkimi Evropian dhe Pakistani janë përfshirë në çështjen e kontestuar. /Insajderi.com/