Familja e Schumacherit publikon për herë të parë pamje nga brenda shtëpisë

Familja e Schumacherit publikon për herë të parë pamje nga brenda shtëpisë

Edhe pse po mbushen afro 6 vjet nga aksidenti i tmerrshëm i Schumacher, gjendja e tij shëndetësore mbetet mister për shumë njerëz.

Familja e tij tregohet gjithmonë e rezervuar në dhënien e detajeve.

Megjithatë, situata ka ndryshuar dhe familja e legjendës së garave me makina ka lejuar për herë të parë që të xhirohet brenda shtëpisë së tyre.

Pamjet që nuk janë parë më herët mund t’i shihni duke klikuar këtu.