FBK mori pjesë në videokonferencën e organizuar nga FIBA – ja çka u diskutua

FBK mori pjesë në videokonferencën e organizuar nga FIBA – ja çka u diskutua

Në mbledhjen e sotme me Kryetarin e FIBA Europe, Turgay Demirel, Nënkryetearët Jean Pierre Siutat, Carmen Tocala dhe John Goncalves, Kryetari i Federatës së Basketbollit të Kosovës (FBK), Arben Fetahu raportoi mbi situatën aktuale në basketbollin vendor, anulimin dhe suspendimin e garave, problemet aktuale dhe potenciale me të cilat do të përballen akterët në sferën e basketbollit, si dhe paraqiti idetë e tij lidhur me përkrahjen e mundshme nga organizata botërore e basketbollit gjatë fazës së rimëkëmbjes nga efekti i pandemisë së krijuar me COVID-19. Lajmi i plotë në Insporti.com