Ferizaj me pronarë anglezë, por “sëmundja” e njëjtë vazhdon

Ferizaj me pronarë anglezë, por “sëmundja” e njëjtë vazhdon

Klubi i Ferizajt po vazhdon të ketë probleme me paga këtë sezon.

Ferizaj ka obligime ndaj disa futbollistëve dhe për këtë arsye edhe lëvizjet e tyre nga klubi janë ndaluar për momentin, më shumë në Insporti.com.