Artikull i sponsorizuar

Festo Kurban Bajramin me Rc Cola!

Festo Kurban Bajramin me Rc Cola!

Ku ka më mirë se pas një vere të ngrohtë e të gjatë të prisni festën tuaj të preferuar me më të dashurit tuaj.

Në një ambient familjar, të mbledhur gjithë së bashku prindër, fëmijë e miq për të festuar deri në pafundësi.

E pikërisht këtyre gëzimeve ua shtojnë kuptimin pijet e brendeve Rc Cola, duke mos ju zhgënjyer si nga cilësia ashtu edhe nga shija.

Pasuroni tryezën tuaj me shije të llojllojshme të brendit Rc Cola, si: RC Bitter Limon, RC Lemon Lime, RC Q Orange, RC Q Exotice, RC Cola.

Shijo momentet e festës me Rc Cola duke u bërë edhe ti pjesë e brendit botëror.

Fluidi dhe Rc Cola ju uron Festën e Kurban Bajramit.