FFK jep paga vjetore në shtatë shifra – Agim Ademi jep sqarimin

FFK jep paga vjetore në shtatë shifra – Agim Ademi jep sqarimin

Federata e Futbollit e Kosovës vitin e kaluar ka pasur buxhetin më të madh në historinë e saj, kurse UEFA dhe FIFA vazhdojnë të jenë dy kontribuuesit më të mëdhenj në buxheti ne futbollit të Kosovës, më shumë në Insporti.com.