FFK jep paga vjetore në shtatë shifra – Agim Ademi jep sqarimin

FFK jep paga vjetore në shtatë shifra – Agim Ademi jep sqarimin

Federata e Futbollit e Kosovës vitin e kaluar ka pasur buxhetin më të madh në historinë e saj, kurse UEFA dhe FIFA vazhdojnë të jenë dy kontribuuesit më të mëdhenj në buxheti ne futbollit të Kosovës.

Kryetari i FFK-së, Agim Ademi në intervistën edhe në mbrëmë në emisionin Click në RTV 21 pranoi se FFK ka pasur buxhet rreth 11 milion Euro, nga të cilat mbi 2 milionë Euro shkojnë në paga.

Lajmin e plotë lexojeni në Insporti.