FIAT 500 ME REKORD TË RI

FIAT 500 ME REKORD TË RI

194,000 makina të shitura në Evropë në vitin 2018. Fiat 500 legjendarë vazhdon të mrekullon me stilin e tij të përjetshëm.

FIAT 500 ME REKORD TË RI194,000 makina të shitura në Evropë në vitin 2018. Fiat 500 legjendarë vazhdon të mrekullon me stilin e tij të përjetshëm.

Posted by Fiat Kosova on Wednesday, 30 January 2019

Fiat Automobiles është një prodhues italian i automobilave, një degë e FCA Italia S.p.A., e cila është pjesë e Fiat Chrysler Automobiles. Fiat Automobiles u formua në janar të vitit 2007 kur Fiat riorganizoi biznesin e vet të automobilave dhe gjurmon historinë e tij në 1899 kur u prodhua automobil i parë Fiat, Fiat 4 HP.