Fillim i bujshëm në Podujevë – gol nga pozita e dyshimtë dhe përjashtim i trajnerit

Fillim i bujshëm në Podujevë – gol nga pozita e dyshimtë dhe përjashtim i trajnerit

Takimi ndërmjet Llapit dhe Dritës ka qenë shumë i përfolur për shkak të disa spekulimeve mediale për kurdisje eventuale, që më pas u demantuan nga zyrtarët e KF Dritës.

Takimi është shumë i rëndësishëm or të dyja ekipet, meqë cilido ekip që pëson, mund të humbë hapin në garën për titull të kampionit të Kosovës, garë të cilën është e përfshirë edhe Prishtina.

Lexoni postimin e plotë dhe shikoni fotot.