Fito 150 Euro dhe 4 shpërblime duke u përgjigjur në 10 pyetje!

Fito 150 Euro dhe 4 shpërblime duke u përgjigjur në 10 pyetje!

Në GjirafaVideo, sonte nga ora 19:00 ju mund të luani Tap n’Shije, ku përveç lojës interesante dhe shpërblimeve që dhurohen, do të ketë edhe dy surpriza që do ta bëjnë lojën më atraktive.
Regjistrimi ka filluar, për të luajtur pse jo dhe për të fituar, kliko këtu për t’u regjistruar.

Tap n’Shije po vazhdon të ju sjellë lojë të çmendur. Sonte, si çdo të mërkure, ju mund të luani dhe t’ju përgjigjeni 10 pyetjeve, sa më shpejtë dhe saktë që mundeni, dhe të luftoni për tre vendet e para, ku shpërblimet janë shumë të mira:

Vendi i parë fiton: 150 euro kupon në GjirafaMall
Vendi i dytë: Atlete Vans për Femra
Vendi i tretë: Kalorifer

Përveç këtyre shpërblimeve, Tap n’Shije do t’i ketë dy surpriza për komentin më të mirë dhe një lojtar të rastësishëm.
Komenti më i mirë sonte do ta fitojë maicën e nënshkruar nga Stupcat, ndërsa një nga lojtarët fatlum do të fitojë Parfum Bvlgari Man in Black.

Regjistrimi është i hapur kliko këtu për t’u regjistruar. ose ndiqni hapat e meposhtem.

Hyni në GjirafaVideo.com

Kliko mbi Live TV

Klikoni tek video me titull Tap n’Shije by GjirafaVideo

Regjistrohuni ose nëse keni llogari kyçuni

Klikoni “Hyr në quiz

Bëhuni gati për lojë