Fito Laptop per 30 minuta; Luaj sonte në Tap n’All

Fito Laptop per 30 minuta; Luaj sonte në Tap n’All

Regjistrimi në kuiz ka filluar, qe te regjistrohuni klikoni këtu., luani dhe pse jo fitoni.

Nga ora 19:00, fillon  Tap n’All, kuizin me pyetje të përgjithshme nga GjirafaVideo, si pjesë e TapQuiz, ku përveç tre shpërblimeve të zakonshme, sonte dhurohet edhe shpërblimi i katërt.

Në ora 15:00 është hapur regjistrimi i Tap n’All, quizit interaktiv të GjirafaVideo, ku ju mund të regjistroheni dhe të luani për katër shpërblime fantastike.

Vendi i parë fiton Laptop UMAX
Vendi i dytë fiton Orë Smart
Vendi i tretë fiton JBL GO2
dhe komentuesi më i mirë i zgjedhur fiton dëgjuese Xiaomi Mi.

Pra sonte, përveç tre fituesve të zakonshëm, shpërblehet edhe një person i cili me komentin e tij tregohet kreativ. Prandaj, nëse luani Tap n’All, para se të fillojë loja, ju mund të komentoni për të fituar dëgjueset Xiaomi Mi.

Regjistrimi mbyllet kur fillojnë pyetjet.
Qe te regjistroheni klikoni këtu. ose ndiqni këto hapa që të regjistroheni:

Hyni në GjirafaVideo.com

  • Kliko mbi Live TV
  • Klikoni tek video me titull Tap n’All by GjirafaVideo
  • Regjistrohuni ose nëse keni llogari kyçuni
  • Klikoni “Hyr në quiz
  • Bëhuni gati për lojë

    TapQuiz vazhdon nesër nga ora 19:00 me Tap n’Shije, dhe të enjten me të njejtin orar me Tap n’Dije.