Fito shpërblime fantastike sonte në Tap n’Shije!

Bëhuni gati, në ora 19:00 fillon Tap n’Shije! Quizi më inovativ nga GjirafaVideo, e udhëhequr nga Arta Nitaj, ka shpërblime të mrekullueshme për tre vendet e para.

Tap Quiz ka gati një super lojë për jusonte. Tap n’Shije është quizi për fanatikët e kuzhinës dhe gatimit, i cili transmetohet live ngaora 19:00.

Ju do të luani online, duke shtypur përgjigjen e saktë, dhe do të jeni në garë për këto shpërblime:

– Reshov Induktiv Hyundai
– Komodinë për TV
– Toster Iskra

Këto janë shpërblimet që tre fansat e kuzhinës do të mund ti fitojnë sonte në Tap n’Shije.
TapQuiz me tre quizet e saj (Tap n’All, Tap n’Shijedhe Tap n’Dije) ka filluar javën e kaluar në mënyrën më të mirë të mundshme, duke ofruar shpërblime të shumta, e duke u luajtur nga gjithsej 5063 lojtarënë total.

E veçanta e TapQuiz, përveç shpërblimeve, është se luhet drejtpërdrejt dhe se çdo kush mund të bëhet pjesë e saj. Janë gjithsej 10 pyetje me nga 4 alternativa që në fund shpallin fitues tre lojtarë dhe ne ekran shfaqen vetëm tre të parët me më së shumti pike.

Pyetjet nga Tap n’Shije do të jenë në përgjithësi nga kuzhina dhe gatimi, pyetje për receta, kalori, fruta, e ushqime tradicionale.

Regjistrimi është i hapur nga ora 15:00 dhe mbetet i hapur deri në momentin që Arta mbyll regjistrimin.

Sonte, mos e humbisni rastin të luaninë Tap n’Shije. KLIKO KËTU për të regjistruar dhe bëhu gati për lojë
(linku): https://video.gjirafa.com/tap-n-shije-13-11-2019